Jeg arbejder med Quint-essenser og Pomandere i healing.

Quint-essenser:

Der findes 15 forskellige Quint-essenser.
Quint-essenserne er baseret på urter og blomsters healende og vitaliserende kraft og på farvernes evne til at understøtte selvforståelse.

Hvordan bruges Quint-essenserne?

Quient-essenser anvendes ofte i forbindelse med meditation og anden form for selvfordybelse. De er også anvendelige i enhver form for healingsarbejde eller andet terapeutisk arbejde.

Quintessenserne anvendes rundt omkring kroppen. Nærmere betegnet ved at tage 3 dråber på venstre puls for dernæst, at føre hænderne rundt om kroppen i 20 centimeters afstand oppefra og ned så alle chackraer'ne bliver berørt.

Virkning

Quint-essenserne har en intens transformerende kraft og virker derfor ofte meget forløsende og opløftende. De er skabt til at virke i den astrale aura, som er den del af vores bevidsthed der omfatter følelser og emotioner.

Anvendelse af Quint-essenser kan virke neutraliserende og rensende på ophobede følelser og emotioner.
Det giver mulighed for ny inspiration og meditativ ro.

 

Pomandere: 

Pomandere består hver især af 49 forskellige plante- og urte udtræk i forskellige kombinationer. De er meget vitaliserende og regenererende. De vælges ud fra behov, da hver enkelt farve kan styrke specifikke egenskaber.

Hvordan bruges Pomanderne?

Pomanderne anvendes rundt omkring kroppen. Nærmere betegnet ved at tage 3 dråber i venstre håndflade for dernæst at føre hænderne rundt om kroppen i 20 centimeters afstand oppefra og ned så alle chackraerne bliver berørt.

Pomanderne har en effekt på hele det elektromagnetiske og æteriske felt lige rundt om kroppen. Det æteriske felt er forbundet med vores livsenergi og vitalitet.

Virkning

Ved at anvende Pomanderne som overfor beskrevet opleves en livgivende og styrkende effekt på hele det æteriske felt.

Pomanderne er baseret på urter og blomsters healende og vitaliserende evne og på farvernes evne til at give selvindsigt.

Pomanderne kan anvendes flere gange om dagen. De understøtter øjeblikkets behov og har en umiddelbar effekt.