Er nøglen blevet væk?

Clairvoyance kan udføres på flere måder.

Jeg arbejder med clairvoyancen hvor den indgår i healing, medieskab, håndlæsning, samtale mm. Her oplever jeg en anden åbning end ved ren clairvoyance, og synes der kommer flere vinkler i spil.

Jeg har valgt at kalde det for spirituel vejledning, da jeg til hver en tid, tilpasser og kombinerer mine ydelser/redskaber til dit behov. 

Jeg bruger clairvoyance sammen med kanalisering fra det hvide broderskab. På den måde belyser jeg dine spørgsmål fra to vinkler.

I clairvoyance stiller jeg ind på dig og din energi, og i kanalisering retter jeg energien op til, altså væk fra din energi. 

Jeg arbejder meget målrettet med spritituel vejledning, dvs. du har noget helt konkret du søger hjælp til, "nøglen er blevet væk" og du føler dig derfor fastlåst eller ude af stand til at se dine muligheder. Jo mere konkret du er omkring din problemstilling, jo mere konkret bliver svaret til dig. 

Med andre ord, så er her en fantastisk mulighed for at få en afslappende oplevelse med healing på briksen hvor din krop får et break i hverdagen, og samtidig giver plads til de beskeder der skal igennem.

Samtale kan være en stor del ved første behandling, og fylde mindre og mindre som der kommer klarhed over de ting der fylder i dit liv. 

For at behandle mennesker ens, skal vi behandles forskelligt. 

Husk at spirituel vejledning er at få vist muligheder. Det er dig der træffer beslutningerne i dit liv.